Kosarad tartalma
A kosarad jelenleg üres.
Termék ajánló
Skip Navigation LinksFőoldal : Mi az az iBag?
Mi az az iBag?
Nem, nem Ábrahám fiáról van szó...

Ez csupán egy babzsák. Kényelmes, hasznos ülő vagy fekvő alkalmatosság, amire szükséged van!
Miért? Mert a pihenés elengedhetetlen eszköze. Ez a legkényelmesebb bútor, hiszen ha beleülsz felveszi az alakod, tartja a hátad, miközben ellazít, és nincs más dolgod, mint élvezni a semmittevést!
Ha viszont meguntad a fetrengést, gondolkodj el azon, mi mindent csinálhatnál egy iBagben? Csak a fantáziád szab határt!
Pár példa: olvasás, tv nézés, varrás, kötögetés, egyéb kézimunka, vietkongok kiirtása az esőerdőben, autóversenyzés, a világuralom megszerzése... (további ötleteiteket küldjétek el az otlet@ibag.hu-ra!)
Három méretben juthasz hozzá: kicsi (130cm x 90cm), közepes (140cm x 115cm), óriás (190cm x 140cm), ez természetesen a huzatra vonatkozik, töltve más méreteket vesznek fel a termékek. A töltőanyag polisztirol gyöngy amelyből a kicsi iBag zsák kb 170 litert, a közepes kb 250 litert, az óriás pedig kb 420 litert tartalmaz.

Minden termék dupla huzatos, és mindkét huzat rendelkezik cipzárral, tehát a külső huzat bármikor mosható és cserélhető, míg a belső utántölthető. A cipzár kocsik bujtatott megoldással záródnak, így nem akadnak bele semmibe, és nem nyílnak ki.
A külső huzatot a következő anyagokból választhatod ki:

1
2
3
1
2
3
Badenszki Bence
2766, Tápiószele
Május 1 tér 2.
Telefon: 06704573285
E-mail: info@ibag.hu
Adószám: 65521500-1-33
Nyilvántartási szám: 16022430
Linkek:
Főoldal
Keresés
Babzsákok
Nyereményjáték
Vásárlási információk
Gyakori kérdések
Mi az az iBag?
Mi az a szingli párna?
Hol tudok nyerni?
Hol kaphatok kedvezményt?
Hogyan tudok rendelni?
Mit kell tudnom a vásárlásról?