Kosarad tartalma
A kosarad jelenleg üres.
Termék ajánló
Skip Navigation LinksFőoldal : Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok rendelni?
A termékek mellett lévő "Kosárba" gomb segítségével tudod a virtuális kosáradba tenni a kiválasztott terméket. Ha minden termék, amit szeretnél megrendelni a virtuális kosaradba került, akkor továbbléphetsz a "Pénztár" gomb segítségével.
Ha korábban már regisztráltál, akkor a felhasználónév és jelszó páros segítségével be kell jelentkezned a rendelés folytatásához. Ha már rendeltél tőlünk, akkor a szállításhoz szükséges adataid már megadtad. Ha nem, akkor a szükséges adatok megadása után (szállítási cím, számlázási cím...) továbbléphetsz a "Tovább" gomb segítségével.
Ha még nem regisztráltál, akkor ezt meg kell tenned, és ebben az esetben is meg kell adnod az előbb említett szükséges adatokat. Egy űrlap kitöltésével teheted meg ezt az adott oldalon.
Még egyszer ellenőrizheted, hogy minden terméket sikerült e kiválasztanod, illetve minden adatodat helyesen adtad e meg.
Ha rendelkezel kuponnal, akkor azt ezen a felületen tudod érvényesíteni. Annyi kupont használhatsz fel egy rendelés során, ahány termék van a kosaradban.
Minden kupont egyszer érvényesíhetsz. Ha ez sikerült, a rendszer jelzi feléd, és a rendelés végösszegénél jóváírja a kedvezményt.
Ha minden rendben van, akkor a "Tovább" gomb segítségével adhatod fel a rendelést, ha valami nem stimmel, akkor vissza tudsz lépni az előző felületekre, és folytathatod a keresgélést.
A rendszer közli veled, ha sikerült a rendelésed, illetve ha valami hiba lépett fel, akkor arról is ezen a felületen értesülsz. Ha rendben volt minden, akkor a profil oldaladon tudod követni a rendelésed.
Badenszki Bence
2766, Tápiószele
Május 1 tér 2.
Telefon: 06704573285
E-mail: info@ibag.hu
Adószám: 65521500-1-33
Nyilvántartási szám: 16022430
Linkek:
Főoldal
Keresés
Babzsákok
Nyereményjáték
Vásárlási információk
Gyakori kérdések
Mi az az iBag?
Mi az a szingli párna?
Hol tudok nyerni?
Hol kaphatok kedvezményt?
Hogyan tudok rendelni?
Mit kell tudnom a vásárlásról?